Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Vamp

17. desember 2016 @ 20:00 - 23:55

Vamp er et av landets mest meritterte og folkekjære band. Bandet har mottatt en drøss av hedersbevisninger  og solgt godt over en million plater gjennom 25 år. De har spilt inn 10 studioalbum og  utgitt 14 totalt. Deriblant 2 plater i ”full symfoni” med Kringkastingsorkesteret.

Her er noen av superlativene som fulgte i kjølvannet av  deres siste utgivelse ”Populas” og den påfølgende turneen.

STAVANGER AFTENBLAD:
Det er storslått uten å bli pompøst, vart uten å bli sentimentalt, vakkert uten å miste brodden og rått uten å knuse det sårbare. Det hele knyttes sammen på en så elegant måte at det blir forholdsvis lett å forstå hvorfor dette bandet kan fylle konsertsalene igjen og igjen uten at publikum går leie. Vamp er underholdende, spennende og aldri kjedelig.

AFTENPOSTEN
Vamp er en sterk enhet som sprenger seg ut av det trygge og velprøvde og utfordrer med virtuost mesterskap. Sammen trekker de veksler på hverandres spisskompetanse uten å miste Vamps sjel, eller skal vi si kjerne. Det musikalske spennet er viltrere samtidig som kontrastene i uttrykket varieres sterkere. Samspillet og den rå stemningen er vitalt gull.

TROMSØ
Det virker som de har oppnådd en status som er så urokkelig at de nå kan tillate seg å bryne fansen på små krumspring utenfor sin egen formel, og uten å miste verken musikalsk fotfeste eller kontakt med publikummet sitt. Hatten av osv.

VG
«Populas» er Vamps tiende soloplate og rammes nydelig inn i åpnings- og avslutningsnummeret, henholdsvis «Passasjerene» og «Bror» – to inderlige viser med ditto sterke tekster som handler om menneskelighet.

BA
Gjengen er så god, og låtmaterialet så solid, at de lett kan veksle mellom det løsslupne og ville til det alvorlige og sarte.Uten at det skurrer et sekund.Av mine fem Vamp-konserter opp gjennom årene, er dette den beste.

HA
Vamp handler om identitet. Friskere, modigere og tøffere. Sartere, snodigere og finere. Og mye friere. Vi er kommet til Vamps beste. Bandet er råbra – tente og spillekåte – og det svingte til tider kolossalt i Maritim Hall.

VARDEN
Fra første tone trollbandt de publikum, og dro dem med inn i en verden med melodiøse fortellinger, teatralske innlevelser og dramatiske tankevekkere.Vamp har en formidlingsevne av de sjeldne og kvelden hadde en overflod av høydepunkter.

TYSVÆR BYGDEBLAD
Å vere saman med Vamp i nesten to timar er som å bli varta opp som ein kongeleg.

Øyvind Staveland : Fele, fløyter, vokal, Bratsj, trekkspill.  Jan Toft : vokal, gitar, Odin Staveland : Vokal, piano trommer, perkusjon , trekkspill. Bjørn Berge : gitarer, banjo, vokal, Kjetil Dalland – bass, kor. Lars Eirik Støle: orgel, trekkspill, kor

Detaljer

Dato:
17. desember 2016
Tid
20:00 - 23:55
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Høvleriet

Sted