Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Undergrünnen

19. juni 2020 @ 20:00 - 23:30

Undergrünnen er tilbake!

Vi er stolte over å endelig invitere til en skikkelig konsert igjen her på Høvleriet og ikke minst gleden over å klart å få fatt i byens egne Undergrünnen til å gjøre konsert på huset! Her er det bare å sikre seg billett asap da vi kun selger 200 billetter! Undergrünnen er i storform og stiller med reportoar fra sitt nye album « Ein revnande likegyldighet».

Deichman musikk skriver: «Andreplaten Ein revnande likegyldighet er blitt en ekstatisk fest».

Morgenbladet drar paralleller til Lagos og New Orleans og skriver at det hersker en hastig, nesten kaotisk stemning av nødvendighet som få andre band klarer, som lar det går seks år mellom album. Ordene og gitarsoloene flyter fritt!

Undergrünnen anno 2020 mikser 60-talls psykedelia, afrobeat, jazz og minimalistisk new wave sammen med Pål Jackmans sviende tekster om livets eksistensielle nonsens og tilværelsens uutholdelige likegyldighet. Det låter med andre ord fremdeles umiskjennelig Undergrünnen. Som om Paul Simon skulle bytta ut Ladysmith Black Mambazo med The Monks eller MC5 på Graceland-plata, som en anmelder kommenterte ved forrige korsvei.

Kjøp billett nå!

Detaljer

Dato:
19. juni 2020
Tid
20:00 - 23:30
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Høvleriet

Sted