Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Thomas Dybdahl – Official

31. mars 2017 @ 20:00 - 23:00

Promoted by braak presenterer Thomas Dybdahl – Official. Dybdahl har solgt over 450.000 plater, vunnet tre Spellemannspriser, og er en av Norges mest populære og anerkjente liveartister. Vi gleder oss til å presentere Thomas Dybdahl med band på Høvleriet fredag 31. mars 2017.

Billetter på https://braak.ticketco.no/

I disse dager legges siste hånd på Thomas Dybdahl’s 7. soloalbum “The Great Plains” i Propeller Studio i Oslo. Albumet slippes februar 2017, fire år etter at “What’s Left Is Forever” debuterte på topp av salgslistene.

“Jeg har vært så heldig å få skrive med noen av mine favorittlåtskrivere til dette albumet og jeg orker nesten ikke å vente til februar med å dele musikken og få kommet meg på turne med disse fantastiske låtene. Låter som for det meste handler om å være på et sted i livet hvor man plutselig har tid til å se i speilet og inn i seg selv, for bare å oppdage at man nesten ikke kjenner igjen den man ser. Sanger om å innse at man ikke kjenner seg selv så godt som man trodde, sanger om oppvekst, familie og sanger om de øyeblikkene man i etterkant kan tydelig se var viktige for alt som kom etterpå.” – Thomas Dybdahl

Denne gangen har Thomas jobbet med produsent Kåre Vestrheim og låtskrivere som Ingrid Helene Håvik (Highasakite), Nina Nielsen, Øystein Greni, David Baerwald og David Poe. Bandet på platen består av Nikolai Eilertsen (Bigbang, Elephant 9) på bass, Pål Hausken (In The Country, Monica Heldal) på trommer og Thomas Dybdahl og Kåre Vestrheim på det meste annet av gitarer og tangenter.

…promoted by braak.

www.braak.no

Detaljer

Dato:
31. mars 2017
Tid
20:00 - 23:00
Kategori for Arrangement:

Arrangør

braak
Hjemmeside:
http://www.braak.no/

Sted