Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Nick Moss Band

2. mars 2017 @ 20:00 - 23:00

nick moss band

Chicagogitaristen Nick Moss og hans fremragende medgitarist og vokalist Michael Ledbetter har i flere år fått fantastiske anmeldelser både for konserter og utgivelser og selv ikonet Buddy Guy påstår at Nick Moss Band er noe av det beste fra blueshovedstaden Chicago på mange år.
Moss er en helt unik gitarist, låtskriver som er villig til å krysse grenser, gjøre endringer på den tradisjonelle bluesen for å hele tiden kunne utvikle seg som artist og gitarist, og på denne måten vinner han også nye fans hver gang han går på scenen. Hans overlegne talent er tydelig på sine studioalbum, men det er hans live-album og opptredener som får blueskritikerne til å sette ham i samme bås som noen av de største gitaristene i verden.
Andregitarist og vokalist Michael Ledbetters sørger for at bandet kan levere en bredde og kvalitet få andre bluesband kan vise til. Med sin heftige Soul, R&B stemme har han tilført bandet den siste lille prikken over i’en som har gjort bandet så populært rundt i verden.
Nick Moss Band leverer nå ei pakke ute på veien som man sjeldent finner maken til og Live Management er utrolig stolte av å få jobbe med bandet fremover.

Detaljer

Dato:
2. mars 2017
Tid
20:00 - 23:00
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Høvleriet

Sted