Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Kristian Kristensen

19. oktober 2017 @ 20:00 - 23:30

Kristian Kristensen har etablert seg som en av de virkelig store stemmene og låtskriverne her til lands. Publikum har omfavnet låter som «Kan du lære mæ?», «Varm» og «Du som snakke». Etter to utsolgte headlinerkonserter på Rockefeller og utgivelse av EP’en «Før det blir for seint» oktober 2016, følger gullstrupen fra nord i dag opp suksessen med singelen «Du e her», samtidig som han høstens turnédatoer.

Kristian Kristensen tilbake med ny låt og annonserer Norgesturné.

Kristian Kristensen bergtok Norge med sin store stemme da han vant Urørtfinalen 2015. Singelen «Kan du lære mæ?» kom januar 2016 og dominerte radiobølgene da den ble A-listet på P1 og P3, streamet til gull på få måneder og vant attpåtil musikkforleggerprisen i klassen for Årets Verk i kategorien populærmusikk.

EP’en «Før det blir for seint» samlet låtperlene «Varm», «Du som snakke» og «Lyset», og med sin lille, men solide, låtkatalog (som har streamet over 10 millioner ganger på Spotify alene) spilte Harstadværingen to helt utsolgte konserter på Rockefeller høsten 2016.

Etter å ha turnert land og strand for egen maskin og med Violet Road, opptrådd på utallige radioshow og TV-sendinger som Lindmo, Senkveld, P3 Gull og VG-lista har Kristian tilbragt vinteren og våren på to steder han elsker å være – på veien og i studio.

«Du e her» er ute i dag.

«Du e her» viser igjen Kristians styrke som låtskriver og tekstforfatter, så vel som vokalist, og kommer sammen med gledelige turnényheter.

 

Detaljer

Dato:
19. oktober 2017
Tid
20:00 - 23:30
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Høvleriet

Sted