Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Jonas Alaska

9. september 2016 @ 20:00 - 23:00

Jonas Aslaksen, bedre kjent under artistnavnet Jonas Alaska, er en norsk musiker, sanger og låtskriver fra Åmli i Aust-Agder.

Jonas

Nostalgi, barndomshistorier, ubehagelige tenåringsøyeblikk,  humoristiske betraktninger og både uforbeholden og ulykkelig kjærlighet. Alt dette er tematikk i Jonas Alaskas tekstunivers. Han er en av disse artistene som virkelig når gjennom støyen, og kan fengsle publikum i små og store forsamlinger med sine nære låter og særegne gitarspill.

Siden han ga ut det selvtitulerte debutalbumet i 2013 har Jonas vunnet Spellemannpris og adskillige stipender. Han har stått på de fleste av landets store og små konsertscener og festivaler adskillige ganger, og turnert i utlandet både alene, og sammen med Melissa Horn og Sivert Høyem. Alaska har gitt oss musikk man kan gråte, kline og danse til – og spille høyt i baksetet av bilen.

Kort fortalt er Jonas en artist det er verdt å få med seg, både på konsert og hjemme på sofaen. Og i høst legger han ut på en norgesturné helt alene. Vi kan garantere en kveld med gode historier, kjente og nye låter og perfekt høststemning.

 

https://www.facebook.com/JonasAlaska/
http://jonasalaska.no/

Detaljer

Dato:
9. september 2016
Tid
20:00 - 23:00
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Høvleriet

Sted