Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

John Olav Nilsen & Nordsjøen # Høvleriet – 6. Mars 2020

6. mars 2020 @ 20:00 - 23:30

John Olav

Etter å ha spilt for stappfulle hus med stormende jubel og allsang i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim i høst, er John Olav Nilsen & Nordsjøen klare til å ta fatt på 2020 med god energi og nye låter å servere sitt publikum!

John Olav Nilsen har satt et solid fotavtrykk hos en generasjon musikkelskere her til lands med sin poetiske gatepop og stilsikre uttrykk. Først backet av Gjengen, som siden ble erstattet av Nordsjøen. Nilsens tekster og sanger som “Diamanter og kirsebær”, “Hull i himmelen”, “Valiumvalsen”, “Bensinbarn” og “Nesten som vi lever” vil stå seg som evige klassikere i norsk musikkhistorie.Deres første singel fra det kommende albumet, «Glemt av gud», fikk strålende omtale, og ble umiddelbart spillelistet på både P3 og P13.

John Olav Nilsen og Nordsjøen består foruten John Olav av de tidligere Gjengen-medlemmene Einar Vaagenes, Lars Eriksen og Mikael Kanstad, og musikalsk befinner de seg i sjangeren gatepop, eller sågar motstands-pop. Det føles godt å ha denne gjengen tilbake i storform!

Detaljer

Dato:
6. mars 2020
Tid
20:00 - 23:30
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Høvleriet

Sted