Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Halie // Kulturnatt 2018

20. oktober 2018 @ 21:00 - 22:00

Til tross for bare tre utgitte singler er det ingen tvil at den unge pop-yndlingen Halie har fått oppleve suksess. Det norske artister bruker flere år på å oppnå kan denne 17-åringen krysse av på listen bare ett år inn i artistkarrieren sin. Dette eksepsjonelt musikalske talentet fra Bergen har i sommer brukt skoleferien sin på å spille hele 20 festivaler, bl.a. Øyafestivalen, Bergenfest, Slottsfjell og Pstereo. Denne høsten slipper hun nytt låtmateriale og legger ut på en storby-turné.

Veien til de store scenene har hun helt klart gjort seg fortjent til. Da hun holdt sin konsertdebut under Vill Vill Vest i 2017 var det rett og slett ikke nok plass i lokalet. Konserten høstet en eventyrlig sekser-anmeldelse fra Engelen i BT, mens selveste NME trakk henne frem som høydepunkt på festivalen. Bergens nye stjerneskudd har blitt omtalt som «den nye unge lovende», en påstand som ble ytterligere forsterket etter bergensjentas opptreden på by:Larm i mars tidligere i år. Hun regjerte derimot spådommene og fylte Sentrum Scene til randen. Konserten ble etterfulgt av en rekke hyllende anmeldelser og en gjev gjesteopptreden i Lørdagsrevyen.

Det er ikke bare by:Larm som har gjort Halie bemerket. Etter hun spilte Where’s The Music Festival i Nordkoping, med en produsent for Skavlan i lokalet, ble hun umiddelbart booket til å spille Nordens største TV-show – forøvrig er det første gang i showets historie at de introduserer en så ung og fersk artist!

Liveanmeldelser fra by:Larm 2018:
6/6 – Fremvisning i rent talent
5/6 – Hun er rett og slett bare en helt rolig 17-åring med en fantastisk stemme
5/6 – Et fullsatt Sentrum Scene lar seg i høyeste grad overbevise
5/6 – Det er bare å glede seg til fortsettelsen
8/10 – Halie er alt annet en et innøvd produkt på scenen, hun slipper seg løs på scenen og er ikke redd for å vise hvem hun er som artist

FULLT KULTURNATTPROGRAM KOMMER HER: https://kulturbyenhaugesund.no/kulturnatt/

Billettlink: https://pay.ebillett.no/

Detaljer

Dato:
20. oktober 2018
Tid
21:00 - 22:00
Kategorier for Arrangement:
,
Arrangement Tags:
,

Arrangør

Kulturnatt

Sted