Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

deLillos 03.12.21

3. desember @ 20:00 - 23:30

Melding fra deLillos:

Kjære alle sammen, tenk at noe så lite kan få til noe så stort. Ca 0,0001 millimeter store greier er iferd med å gi verden en foreløpig knockout. Resten av turneen vår før påske er avlyst, vi er lei oss for dette, for vi synes det er så herlig å gjøre konserter og vi var så godt i gang.

Takket være imøtekommende arrangører og vår manager Carsten, så har vi fått satt opp nye datoer til høsten. Din billett vil bli direkte overført til disse arrangementene. Bransjen vil fort ligge nede for telling, og uten at vi kan bestemme dette, så tror vi at arrangørene helst vil unngå å refusere billetter pr idag.

Hvis du vet at du ikke kommer til å ha anledning til å komme på disse datoene til høsten, så må du prøve å ta kontakt med hver enkelt billettleverandør. Hvis det blir problemer, så skal du nok få bli tilgodesett på en eller annen måte.

Vi satser på at vi etter hvert kommer, slik som den filmen het, «tilbake til fremtiden.»

Coronafri digitalklem
fra deLillos ❤️

Høvleriet Haugesund
– NY DATO 28.11.20

 


deLillos er:

  • Lars Lillo-Stenberg
  • Lars Lundevall
  • Lars Beckstrøm
  • Øystein Paasche

deLillos ble dannet i Oslo i 1984. Gruppen blir regnet som en av de mest markante i norsk musikkliv fra 1980-tallet og frem til i dag. Sammen med Raga Rockers, DumDum Boys og Jokke & Valentinerne blir deLillos referert til som en av de fire store norske rockegruppene.

deLillos har i 30 år vært et av landets viktigste pop- og rockband, og de har jevnlig levert kvalitet både tekstlig, musikalsk og kreativt. De har vært kompromissløse i sitt uttrykk og tro mot sitt univers, samtidig som de har utfordret det kreative både når det kommer til format og innhold.

Bandet har vunnet Spellemannprisen to ganger: for Neste sommer fikk de Spellemannprisen 1993 i klassen rock og for Sent og tidlig fikk de Spellemannprisen 1995 i klassen gruppe. Bandet fikk også Gammleng-prisen i klassen pop i 1994. Bandet har i tillegg vært nominert til Spellemannprisen i klassen rock fire ganger: i 1987 for Før var det morsomt med sne, i 1989 for Hjernen er alene, i 1997 for Stakkars og 2000 for Kast alle papirene, samt i klassen Popgruppe i 2010 for Hjernen er alene i Operaen. I tillegg har de vært nominert til Årets spellemann i 1994, årets låt for «Smak av honning» i 1995 og tidenes norske hit for «Neste sommer» i 2001.

Lars Lillo-Stenberg deltok i Hver gang vi møtes i 2014. Samme høst ga deLillos ut albumet «Rett og slett livet» til strålende kritikker. Albumet lå på 1. plass på iTunes og VG albumlista etter utgivelsen.

deLillos feiret i 2015 30 årsjubileum som plateartist, med konserter over det ganske land og avsluttet med 10 dagers konsert i Oslo hvor de like godt framførte alle sine 240 utgitte låter live.

Siden sommeren 2016 har bandet utgitt albumene “Peiling på seiling”, “La oss ble fri for all nostalgi» og «Sveve over byen med Kringkastingsorkesteret» som alle har blitt mottatt med strålende kritikker.

I 2019 har deLillos gjort noe de aldri har prøvd tidligere, med utgivelse av hele fire(!) singler på digitale plattformer, samlet på to vinylsingler – «Se på et tre» og «Yoko». Som kronen på verket gir bandet ut albumet «Dum som et menneske» i januar 2020, og planlegger å spille konserter over hele landet i etterkant av dette!

Detaljer

Dato:
3. desember
Tid
20:00 - 23:30
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:

Arrangør

Høvleriet

Sted