Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Darling West

13. april 2018 @ 20:00 - 23:59

While I Was Asleep Tour 2018

I starten var Darling West bare en låt. En tekst og en melodi laget av ekteparet Tor Egil og Mari Kreken, som senere også ble navnet på gruppen de startet sammen med Kjetil Steensnæs. I dag har Darling West utviklet seg til å bli et av Norges ledende country- og americanaband.

I 2016 vant de Spellemann for albumet «Vinyl and a Heartache».

2017 har bragt Darling West på kryss og tvers av landets konsertscener. I august åpnet de selveste Øyafestivalen på hovedscenen i Tøyenparken. De har varmet opp for Lucinda Williams i Finland og spilt med den amerikanske countryartisten Sam Outlaw i Sverige.

USA har tatt bandet godt i mot, og med 10 konserter på SXSW i Texas, showcaser i New York og Nashville må det kunne kalles en Amerika-suksess!

I september ble de igjen invitert til Nashville og verdens største americana-festival, AmericanaFest, der de spilte tre utsolgte konserter På tampen av året skal Darling West turnere i Nederland og Belgia.

Darling West sitt nye album «While I Was Asleep» slippes på Jansen Records 16. februar 2018. Albumet følger opp forgjengerne «Vinyl and a Heartache» (2016) og «Winter Passing»(2014). I den anledning legger Darling West ut på ny turné i Norge. De gleder seg til å spille nye og gamle låter – for nye og gamle fans.

Detaljer

Dato:
13. april 2018
Tid
20:00 - 23:59
Kategorier for Arrangement:
,
Arrangement Tags:
, ,

Arrangør

Vise & lyrikkfestivalen
Telefon:
91374740
E-post:
post@viseoglyrikk.no
Hjemmeside:
http://viseoglyrikk.no/

Sted