Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Dagny

10. februar 2017 @ 20:00 - 23:00

Promoted by braak presenterer Dagny på Høvleriet. Norges nye store popsensasjon kommer til Haugesund fredag 10. februar.

Det er ikke ofte en norsk artist får den typen oppmerksomhet Dagny har på bakgrunn av én singel. Backbeat tok spillelistene med storm, og satt i nærmest vedvarede rotasjon blant radiostasjoner. Ikke nok med det: hennes nyeste EP «Ultraviolet» leverer pop på sitt aller, aller best – og i følge VG: «Så skinnende at ørene trenger solbriller».

Tromsøartisten Dagny er Norges nye store popsensasjon. Da singelen «Backbeat» utkom på høsten i fjor ble den delt mer på verdensbasis enn låtene som Sia og Ellie Goulding var aktuelle med på samme tid. Siden den gang har hun fått platekontrakt med Republic Records, selskapet til bl.a. Taylor Swift, The Weeknd og Drake, og tungvekteren Forbes er blant mediene som spår henne en lysende fremtid. De skrev nylig en artikkel om den imponerende utviklingen Dagny har hatt i antall avspillinger på strømmetjenestene den siste tiden.

Også musikkbibelen NME har fått øynene opp for Dagny. Om hennes minneverdige konsert på by:Larm i år meldte de applauderende: «Backed by a three-piece band, Norwegian songstress Dagny provides a masterclass in shimmering Scandinavian pop – one that the capacity crowd are happy to be indulged in on the Drømmeteltet stage. (…) Dagny commands the stage like a pro and her unique brand of well-oiled synth-pop blended with her soaring vocals, help establish her set as one of the weekend’s finest.» I august fulgte NME opp med en helside om Dagny i den trykte utgaven av magasinet, dét er det ikke mange norske artister som kan skilte med – i alle fall ikke før de har utgitt album.

Stortalentet, som har dyrket musikken fra sitt bostad i London de siste årene, jobber for tiden med debutalbumet mens hun spiller på utvalgte festivaler i ut- og hjemland, blant annet har Øyafestivalen, Pstereo og Way Out West stått oppført i kalenderen hennes denne sommeren.

https://www.facebook.com/dagnymusic

..promoted by braak.

Detaljer

Dato:
10. februar 2017
Tid
20:00 - 23:00
Kategori for Arrangement:

Arrangør

braak
Hjemmeside:
http://www.braak.no/

Sted