Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Bjørn Berge Electric Band

8. februar 2019 @ 20:00 - 23:30

Presse:
Bjørn Berge Electric Band
Nytt album med denne gjengen slippes 2. Feb’19; Bjørn Berge- Who else?
Etter mange år som soloartist,er det nå klart for et nytt prosjekt i regi av Bjørn Berge. Denne gangen med et utvidet lydbilde også live, da han nå har med seg både trommer og bass med ut på veien: BJØRN BERGE
ELECTRIC BAND! Dette gir låtene et enda bredere og videre spekter og trioen utfyller hverandre til det ytterste på scenen.
Låtmaterialet er i hovedsak egenkomponert som i trioformatet gir mengder med energi og dynamikk. De som liker Bjørn Berges musikk og gitarspill fra tidligere vil definitivt ikke bli skuffet med denne nye sammensetningen. Drivende tette blues- og rockelåter ispedd pustepauser underveis.
Bjørn Berge bør være et velkjent navn for de fleste etter nesten 20 år som soloartist. Han har gjort utallige albuminnnspillinger, mottatt 2 Spellemannspriser for sine utgivelser, reist omkring i store deler av europa de siste 12 årene. Han har besøkt et utall av gitar-/jazz-/rockefestivaler og klubber rundt omkring i land som Belgia, Canada, Danmark, England, Frankrike, Nederland, Russland, Sveits, Tyskland, Ukraina og USA.
Med seg har han Odin Staveland, trommeslager/vokalist/multiinstrumentalist. Odin har også egen solokarriere og ga i 2015 ut albumet «Mellom Husene». Bassist Kjetil Ulland er kanskje mest kjent for sitt virke i «Packers» og «Bjellands Ugras», men for mange i musikkbransjen er han også viden kjent som en eminent musikkprodusent/lydtekniker, både ute på veien og i ABC Studio i Etne.
Booking: MK Artist, Nils Magne Kristiansen, tlf 41506587, mail nm-krist@online.no

Detaljer

Dato:
8. februar 2019
Tid
20:00 - 23:30
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:

Arrangør

Høvleriet

Sted