OnklP & De Fjerne Slektningene

OnklP & De Fjerne Slektningene / Blood Command

OnklP & De Fjerne Slektningene – turné

Norges farligste boyband har siden sin debut i 2014 blitt pensum i både barne- og ungdomsskole, men ikke blitt mindre farlige på veien av den grunn. Bandet som står bak tyve-ti-tallets største og kanskje viktigste norske låt, «Styggen på ryggen», skal endelig ut på veien igjen etter å ha fått to turneer amputert av pandemien.  

Sammen med Blood Command: Death pop kongene fra Bergen og nå også Australia har holdt det gående siden 2008 med livsfarlig dødspop og skyhøye karatespark. Alltid kledd i tre striper og alltid beredt for rocke shock. Bli med i sekten.

På nyåret slipper bandet også sitt femte studioalbum, 

I januar i år gikk et finkalibrert Slekta i studio, og på den kommende plata får du landets tighteste orkester i toppform ledet an av Norges mest rappkjefta poet. Plata er spilt inn i Phat Cat Studio og slektas Kick Ass Studio, med Johan Larsson bak spakene. Tyngre, mørkere, røffere og ærligere. 

«Når vi nå går inn i vårt tiende år som band, er det deilig å kunne gjøre det med en ny skive i sekken, som er pakket klar for norgesturné. Vi gleder oss stort til å dele ny musikk og til å gjøre det vi gjør best, nemlig å blæste det ut på scener rundt om i landet.» Knut Oscar Nymo, Bass, Onklp & de fjerne slektningene.

Turnéliste:

2. mars – Stavanger, Folken
3. mars – Bergen, Kvarteret
4. mars – Haugesund, Høvleriet

9. mars – Moss, Verket Scene
10. mars – Ålesund, Terminalen
11. mars – Trondheim, Byscenen

16. mars – Lillehammer, Felix
17. mars – Hamar, Festiviteten
Lør 18 mars – Skien, Parkbiografen

23. mars – Kristiansand, Kick
24. mars – Oslo, Rockefeller
25. mars – Halden, Aladdin Scene

Billetter i salg nå!