Undergrünnen spiller julen inn fredag 16. desember etter årets siste fredagsplease!

Det kritikerroste lokale rockebandet er endelig tilbake i hjembyen med kuler, krutt, sild og gass på Høvleriet. Det er bare å sikre deg billett nå.

Undergrünnen har gitt ut to spellemannsnominerte album på Jansen Records og har blitt kjent for sine herlige livekonserter på konserter i inn og utland. Undergrünnen består av Pål Jackman (Wunderkammer), Morten Jackman (Helldorado), Per Steinar Lie og Ørjan Haaland (The Low Frequency in Stereo etc..).

Kritikerne skriver:

Under, i grunnen!

Med psykedeliske jamsekvenser maner de frem en «live at the fillmore» følelse.
Terningkast 5 – Dagsavisen. Geir Rakvaag

Villere blir det ikke!

Herlig musikalsk villskap fra Undergrünnen. En kul og intens avslutning på en oppfølger som bare kunne kommet fra dypest nede i – Undergrünnen!
Terningkast 5 – Dagbladet

The Norwegians blend the motor city of rock of MC5 to Nigerian Afropop along side the atomic distortion of Jimi Hendrix and bake it into Brazillian psych-kraut. This is the United Nations rolled into one powerhouse of a record!

The Turntable Report.

“Ein revnande likegyldighet” is a beautiful album that helps you to eliminate the distances! A magical album indeed! Imagine it this way… It’s Norway (or France or Greece or Japan or Mexico or…) inside your house, but right just outside of your window, it’s Mother Africa… From Norway to West Africa and back is about 10.500 kilometers… I did this journey in less than 40 minutes! One of the Best Albums of this strange 2020!!!

NÅ e me her: A psychedelic trip to the wild savannah

TimeoutMagazine – Productions

Det spellemannsnominerte bandet mottok ekstatiske anmeldelser for den utsolgte konserten på fjorårets Sildajazz:
« Dette er morsomt, tøft som bare f…n, musikalsk nesten over alt der tøff musikk kan skapes, tenk ‘new wave goes prog, servert med en god dash sauerkraut‘, med et øsende, pøsende, prustende, pustende, påstående påståelighet om livets utholdelige meningsløshet. Life doesn’t give shit! Og takk for det, sier nå jeg.

Undergrünnen ga meg troen på at det er mulig! En gang! Et sted! Kanskje i Haugesund? – Johan Hauksnes – Salt-peanuts.no

«Men etter noen nye opplevelser på Garasjebryggeriet under årets Sildajazz er jeg ikke helt sikker. For også i år er en påtagelig fri vibb der inne som ikke har vært mulig å oppleve i Molde, Kongsberg, Oslo, Mandal eller Stavanger. Jeg snek meg inn og fikk sett de siste, ekstatiske minuttene av Haugesunds-psychmonarkene i Undergrünnen på fredag. Det føltes mer som en ekte rockekonsert enn noe jeg har vært på siden mars i 2020» – Filip Roshauw – Jazzinorge.no