Undergrünnen

Undergrünnen spiller julen inn 17. desember! Sikre dere billetter nå. Dette må dere bare få med dere. Årets store rockehappening i Haugesund.
Undergrünnen går på scenen etter årets siste FredagsPlease på Garasjebryggeriet på Høvleriet.
Det spellemannsnominerte bandet mottok ekstatiske anmeldelser for den utsolgte konserten på årets Sildajazz:
« Dette er morsomt, tøft som bare f…n, musikalsk nesten over alt der tøff musikk kan skapes, tenk ‘new wave goes prog, servert med en god dash sauerkraut‘, med et øsende, pøsende, prustende, pustende, påstående påståelighet om livets utholdelige meningsløshet. Life doesn’t give shit! Og takk for det, sier nå jeg. Åh, som jeg lengter etter denne unormale normaliteten! Undergrünnen ga meg troen på at det er mulig! En gang! Et sted! Kanskje i Haugesund? – Johan Hauksnes – Salt-peanuts.no
Om kombinasjonen Garasjebryggeriet og Undergrünnen:
«Men etter noen nye opplevelser på Garasjebryggeriet under årets Sildajazz er jeg ikke helt sikker. For også i år er en påtagelig fri vibb der inne som ikke har vært mulig å oppleve i Molde, Kongsberg, Oslo, Mandal eller Stavanger. Jeg snek meg inn og fikk sett de siste, ekstatiske minuttene av Haugesunds-psychmonarkene i Undergrünnen på fredag. Det føltes mer som en ekte rockekonsert enn noe jeg har vært på siden mars i 2020» – Filip Roshauw – Jazzinorge.no
Kjøp billett her: https://www.nordvegen.no/event/undergrunnen/ Se mindre